Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради інформує
   

 Всесвітній фонд природи (WWF) знову запрошує українців приєднатись до кампанії Година Землі, яка вже стала традиційною подією для багатьох людей по всьому світу.

Кампанія щороку об’єднує однодумців, яким небайдуже майбутнє Планети. 19 березня 2016 року о 20:30 на одну годину зануряться у темряву сотні знакових споруд світу та десятки тисяч будинків, щоб приєднатися до всесвітнього природоохоронного руху. Одна година без світла символізує стурбованість людей за навколишнє середовище та їх прагнення зменшити свій вплив на довкілля.

Продолжение материала
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІСТА!
 

У 2015 році Запорізькою обласною державною адміністрацією спільно з Головним управлінням державної фіскальної служби у Запорізькій області та Державною екологічною інспекцією у Запорізькій області проведено аналіз щодо повноти сплати екологічного податку суб’єктами господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Запорізької області. За результатами проведеного аналізу складено перелік суб’єктів господарювання, які сплачують екологічні податки та не мають відповідних документів дозвільного характеру.

 
Продолжение материала
КП “Чистота” расчищает улицы от грунта, а летом приступит к нанесению новой дорожной разметки
 

  Работы по расчистки улиц города от грунта выполняются в предверии сезона ремонта дорог, а также для расширения проезжей части, расположению зеленых зон ниже дорожного полотна и лучшего водоотведения.

  Коммунальщики уже начали снимать грунт по ул. Костенко и ул. А.Невского. Работы по снятию грунта будут произведены и по ул. Молодежной, И.Франка и Пожарского, которые входят в план-график по капитальному ремонту, который начнется в первых числах апреля.

 
Продолжение материала
Відділ з благоустрою та екології виконкому повідомляє
   Відповідно до п. 3.4.4. Правил утримання домашніх та інших тварин громадянами, підприємствами, установами та організаціями в м. Мелітопо лі, особи, які утримують домашніх та інших тварин, зобов’язані реєструвати (перереєструвати) домашніх та інших тварин (у тому числі, породних собак та котів).
Продолжение материала
Електронна реєстрація тварин

 

 Відповідно до статті 12 Європейської конвенції про захист домашніх тварин, Україна повинна забезпечити можливість постійної ідентифікації собак та котів, а також ведення реєстру ідентифікованих тварин.

На сьогоднішній день в Україні не існує державної програми реєстрації домашніх тварин, немає офіційної національної або єдиної бази даних. Реєстрація тварин в Україні регулюється на рівні муніципалітетів.

Продолжение материала
ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ ДЖЕРЕЛ УТВОРЕННЯ ВІДХОДІВ І ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ
 
 До уваги суб’єктів господарської діяльності!
 
Згідно з розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 17.12.2013 № 599 «Про затвердження заходів щодо організації ведення державного обліку, моніторингу та державного регулювання у сфері поводження з відходами на території Запорізької області», виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області повідомляє, що всім суб’єктам господарської діяльності, які здійснюють свою діяльність на території м. Мелітополя необхідно провести інвентаризацію джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання, а звіти про інвентаризацію надати до Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації за формами , що додаються.
Затверджено новий Порядок планування та фінансування природоохоронних заходів
 

 Про фінансування природоохоронних заходів та заходів, пов’язаних з раціональним використанням і збереженням природних ресурсів з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Продолжение материала
Всеукраїнський форум “Дотик природи”
 

 19-21 жовтня 2015 р. відбувся Всеукраїнський форум “Дотик природи”. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської та учнівської молоді, примноження інтелектуального потенціалу держави, підготовки майбутньої наукової зміни, сприяння переходу України на інноваційний шлях розвитку, поліпшення якості природничої освіти 19-21 жовтня 2015 р. в м. Києві провели черговий Всеукраїнський форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи».

Продолжение материала
зелені садиби Мелітопольщини отримали міжнародні сертифікати
 

 Як повідомив Мелітопольський районний центр охорони культурної спадщини і туризму, 20 жовтня у приміщенні бізнес-класу Запорізького обласного центру зайнятості, в урочистій обстановці кращим об’єктам агротуризму Запорізької області видано сертифікати якості міжнародного зразку.

Продолжение материала
Про фінансування природоохоронних заходів у 2016 році
 

Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради нагадує, що на сьогодні відділом з благоустрою та екології формується перелік природоохоронних заходів, які будуть фінансуватися в 2016 році з обласного та місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища.

 
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следующая > В конец >>

Всего 121 - 130 из 201

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021